ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της και να σας επιστραφεί το σύνολο της αξίας αυτής, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Kings of Vape με τηλέφωνο ή e-mail.

Εάν αποφασίσετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμά σας, θα σας ζητηθεί από την Kings of Vape να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική τους συσκευασία.

Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή χτυπημένα/κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.

Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα εκδίδεται πίστωση στο όνομά σας, η οποία θα σας αποδοθεί στο λογαριασμό της Τράπεζας της οποίας μας έχετε υποδείξει. Εάν έχετε παραγγείλει ένα προϊόν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα εν είδη προσφοράς, τότε θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε και τα υπόλοιπα προϊόντα που περιλαμβάνει η εν λόγω προσφορά.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα (εντός 10 ημερών) και θα προβούμε σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος με δικά μας έξοδα.

Η ανωτέρω εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει ελαττώματα που προέκυψαν από ατύχημα, αμέλεια ή κακή/βίαιη χρήση.

Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν που δεν είχατε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών, ώστε να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση αυτού με δικά μας έξοδα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αυθεντική του συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν. Προϊόντα που δεν καλύπτουν τα ανωτέρω ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.

Πριν από οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία σας με την Kings of Vape

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η συσκευή σας καλύπτεται από εγγύηση 3 μηνών.

Η εγγύηση καλύπτει την ηλεκτρονική πλακέτα της συσκευής σας από τυχόν αστοχία υλικού από το εργοστάσιο.

Η διαδικασία της επισκευής σε περίπτωση βλάβης διαρκεί 10 με 15 ημέρες απο την στιγμή που θα το παραλάβουμε.

Όλα τα έξοδα μεταφοράς από και πρός την εταιρία επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Όλα τα προιόντα ενδέχεται να αποσφραγιστούν για να επιβεβαιωθεί ότι τα περιεχόμενα της συσκευασίας είναι τα σωστά.

Προσοχή

Τι δεν καλύπτεται από την εγγύηση

Το γυαλί ή το πλαστικό του ατμοποιητή και γενικά ο ατμοποιητής. Αν υπάρχει κάποια αστοχία στον ατμοποιητή, αυτό πρέπει να αναφερθεί άμεσα την ίδια ημέρα της αγοράς.

Τα κουμπιά της συσκευής. Τα κουμπιά των συσκευών έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν μια φυσιολογική καταπόνηση. Στην περίπτωση που το κουμπί δεν λειτουργεί σωστά είναι εφικτή η επισκευή του με χρέωση από 10 έως 15 ευρώ αναλόγως την συσκευή.

Η θύρα usb. Το βύσμα φόρτισης μπαίνει μόνο προς μια κατεύθυνση. Στην περίπτωση που σπάσει ή μπει μέσα η θύρα είναι εφικτή η επισκευή της θύρας με χρέωση από 10 έως 15 αναλόγως την συσκευή.

Υγρασία. Η ηλεκτρονική πλακέτα είναι ευαίσθητη σε οποιοδήποτε είδους υγρασία. Πιθανές αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν υγρασία είναι η διαρροή υγρού από τον ατμοποιητή, η επαφή με το νερό κ.τ.λ. Η υγρασία στην ηλεκτρονική πλακέτα καταστρέφει την πλακέτα και δεν είναι δυνατή η επισκευή της.

ΒαφήΗ βαφή των συσκευών και των ατμοποιητών δεν καλύπτεται απο την εγγύηση.

Η βαφή των συσκευών και των ατμοποιητών ελέγχεται πριν την αποστολή των προιόντων από το προσωπικό της εταιρείας ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα στην βαφή.

Σε περίπτωση που υπάρχει διαφωνία για τα παραπάνω είναι απαραίτητη η επιστροφή της συσκευής σφραγισμένη στην αρχική της κατάσταση.